КОХАЛИ Надворешни Играчки Играчки На Отворено Играчки НА Отворено КОМПЛЕТИ ЗА САМОДОВЕРБА Комплет За Цветни Преси комплет За Цвеќе Притиснат комплет За Цвеќе ком?
  • Неодамнешно

КОХАЛИ Надворешни Играчки Играчки На Отворено Играчки НА Отворено КОМПЛЕТИ ЗА САМОДОВЕРБА Комплет За Цветни Преси комплет За

DEN 1488.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Снабдување Со Правење примероци : притиснатиот цвет може да се користи за честитки, бележници, менија, обележувачи, покани за венчавки итн Алатка за Цветна Преса : Сунѓерот може да го растера притисокот така што притисокот е рамномерно распореден низ плочата за сушење, осигурувајќи дека влагата на секој цвет се апсорбира. Креативност Притиснато Цвет Играчка : притиснато сушено цвеќе може да се користи како примероци, ароматерапија и декоративни слики. Дрвена Цветна Преса : Наменета За возрасни и деца кои сакаат растенија и активности на отворено. Цветни Занаети : совршена алатка за децата да научат за природата, цвеќињата и лисјата. Послужавник За Цвеќе. Послужавник За Цвеќе. Пакетот Вклучува 2 х дрвени плочи 2 х ремени 3 х сунѓер 3 х абсорбента плочи 1 х Карактеристики на торбата За запечатување - Наменета За возрасни и деца кои сакаат растенија и активности на отворено. - Лесен за носење, можете да го однесете на отворено и да ги направите вашите притиснати цвеќиња во секое време. - Чекорите на употреба : 2. Ставете плоча за сушење на иверица и ставете цвеќиња на површината на плочата за сушење. - совршена алатка за децата да учат за природата, цвеќињата и лисјата. - Дрвената плоча е дополнителна и ремените ќе држат поголем притисок отколку што ќе ги притиснете. - Боја : како што е прикажано. - Материјал : Дрво.