Дојдете 6 Кутии Сушено Цвеќе За Смола Мешани Пресувани Суви Цветни Лисја Повеќе Природни Вистински Мини Занаети Шарени Рачно Изработени Растенија САПУН САМ Накит ?
  • Неодамнешно

Дојдете 6 Кутии Сушено Цвеќе За Смола Мешани Пресувани Суви Цветни Лисја Повеќе Природни Вистински Мини Занаети Шарени Рачно Изработени Растенија

DEN 1272.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Доволни Количини : ви се обезбедени 6 кутии сушено цвеќе за правење свеќи во околу десетина категории, убавата комбинација и обилните количини можат да ги поддржат вашите потреби за употреба и декорација Соодветна Големина За Нанесување : големината на секоја пластична кутија е околу 15 х 10 х 4 см/ 5,91 х 3,94 х 1,57 инчи, а секоја кутија со занаетчиско сушено цвеќе тежи околу 40 гр/ 1,41 унца, мала по големина и мала тежина, убав додаток за вашата декорација. Уживајте ВО Самото ВРЕМЕ : сувото цвеќе за калапи од смола може широко да се примени ВО САМОСТОЈНО, како што се правење нокти од сушен цвет, декорација на школка од мобилен телефон, правење свеќи, накит, обележувач за сушен цвет, шминка и декорација на работната површина итн. ви носи поинакво чувство. Квалитетен Материјал : сувото цвеќе за занаети главно е изработено од квалитетно притиснато природно цвеќе и лисја, што е безбедно и сигурно, силно и цврсто, не е лесно за бледнеење или носење и нема да донесе лош ефект на вашата кожа, за да можете да го користите со доверба.