Боја за лице и Тело, Боја За Тело На База На Вода Боја За Лице За Возрасни Детска Шминка Мека Боја За Тело На База на Вода за Косплеј Забава за Ноќта на Вештерките 0.1 м?
  • Неодамнешно

Боја за лице и Тело, Боја За Тело На База На Вода Боја За Лице За Возрасни Детска Шминка Мека Боја За Тело На База на Вода за Косплеј Забава

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ув флуоресцентна боја-бојата за Лице е професионална боја, која има светла боја во нормални услови и ќе свети под црна светлина или ултравиолетова светлина Светла и убава боја, добра покриеност, лесна за боење, помагаат да се создаде нежна и елегантна шминка за боја. БЕЗБЕДНА УПОТРЕБА-бојата За Лице е безбедна и професионална козметика, погодна за сите типови кожа. За индивидуални разлики во чувствителноста на кожата, се препорачува мал тест на кожата пред употреба. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА-бојата за лице е базирана на вода, издржлива, светла боја и може да се активира со четка за вода. Лесен и мал по големина, лесен за чување и носење, лесно може да се стави во вашата торба, совршен за употреба во домот и перформансите. Лесно ЗА ЧИСТЕЊЕ - бојата за Лице е пигмент растворлив во вода, само треба да ја исчистите со влажно бришење или директно со вода. ШИРОК СПЕКТАР НА УПОТРЕБА-бојата За Лице е погодна за возрасни и деца и може да се користи за шминка, сценски претстави, фестивали, училишта, цркви, карневали, родендени и играње улоги. Ув флуоресцентна боја-бојата за Лице е професионална боја, која има светла боја во нормални услови и ќе свети под црна светлина или ултравиолетова светлина. Светла и убава боја, добра покриеност, лесна за боење, помагаат да се создаде нежна и елегантна шминка за боја. БЕЗБЕДНА УПОТРЕБА-бојата За Лице е безбедна и професионална козметика, погодна за сите типови кожа. За индивидуални разлики во чувствителноста на кожата, се препорачува мал тест на кожата пред употреба. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА-бојата за лице е базирана на вода, издржлива, светла боја и може да се активира со четка за вода. Лесен и мал по големина, лесен за чување и носење, лесно може да се стави во вашата торба, совршен за употреба во домот и перформансите. Лесно ЗА ЧИСТЕЊЕ - бојата за Лице е пигмент растворлив во вода, само треба да ја исчистите со влажно бришење или директно со вода. ШИРОК СПЕКТАР НА УПОТРЕБА-бојата За Лице е погодна за возрасни и деца и може да се користи за шминка, сценски претстави, фестивали, училишта, цркви, карневали, родендени и играње улоги. Боја за шминка : светла и убава боја, добра покриеност, лесна за боење, помагаат да се создаде нежна и елегантна шминка за боја.

Item Type:
Face Paint
Ingredients:
calcium carbonate, glycerin, pigment, acacia
Net Content:
3g / 0.1oz (Approx)
Dosage:
Generally, one box can be used to draw 3 full adult faces, depending on individual drawing habits and the degree of wastage.
Cleaning method:
water-soluble paint, wipe with damp cloths or rinse directly with water.
List of packages:
1 x makeup box :