Јардве 50 парчиња Тркалезно Стапче САМ Занаетчиски Стапчиња Стапчиња За Сладолед Стапчиња Од Природно Дрво Стапчиња За Масовно Лепче Стапчиња Стапчиња За Дрво ПРА?
  • Неодамнешно

Јардве 50 парчиња Тркалезно Стапче САМ Занаетчиски Стапчиња Стапчиња За Сладолед Стапчиња Од Природно Дрво Стапчиња За Масовно

DEN 230.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дрвени Штипки За Занаети : Многу погоден за сам проект, исто така можете да го креирате вашиот омилен модел за да ја покажете вашата оригиналност Занаетчиски Стапчиња : Едноставни во структурата, многу лесни и удобни за употреба и ракување. Дрвени Штипки : Се Одликува со компактна големина, многу корисна за употреба. Извалкајте ги рацете и бидете креативни. Popsicle : тоа е совршен реквизит за забава родител-дете, класа за ракотворби во училиште и класа на наука. Стапчиња за Свадбени Вентилатори : Голема количина за вашата самодоверба. Полиран и мазен, удобен на допир. Дрвени Штипки За Занаети : Многу погоден за сам проект, исто така можете да го креирате вашиот омилен модел за да ја покажете вашата оригиналност. Занаетчиски Стапчиња : Едноставни во структурата, многу лесни и удобни за употреба и ракување. Дрвени Штипки : Се Одликува со компактна големина, многу корисна за употреба. Извалкајте ги рацете и бидете креативни. Popsicle : тоа е совршен реквизит за забава родител-дете, класа за ракотворби во училиште и класа на наука. Стапчиња за Свадбени Вентилатори : Голема количина за вашата самодоверба. Полиран и мазен, удобен на допир. Пакетот Вклучува 50 х Дрвени стапчиња Карактеристики-Боја : Избрани стапчиња за сладолед-Материјал : дрвени самостојни занаетчиски стапчиња-Едноставни по структура, многу ви е лесно и погодно да користите и ракувате со тркалезни стапчиња. - Удобно чувство на рачката, мазно, лесно за држење и исто така доволно безбедно за користење на пупки.