ЗКИСИНГ Калапи За Свеќи Од Тиква За Ноќта На Вештерките, 3Д Силиконски Калап Од Тиква За Епоксидна Смола, Рачно Изработен Сапун, Восочна Свеќа, Декор За Лиење Уметни?
  • Неодамнешно

ЗКИСИНГ Калапи За Свеќи Од Тиква За Ноќта На Вештерките, 3Д Силиконски Калап Од Тиква За Епоксидна Смола, Рачно Изработен Сапун,

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ноќта на вештерките Тиква Свеќи Калапи Во Собата : 2 парчиња различни стилови гримаса тиква калапи вклучени Може да се користи за рачно изработени сапун, восок свеќа, тиква смола дома декорација или ноќта на Вештерките подарок. Материјал : овие 3д калапи за смола од тиква се направени силиконски, мазни и издржливи, не се лесни за кршење или деформирање, исто така лесни за чистење со вода и за повеќекратна употреба. Креативна САМОДОВЕРБА : можете да направите свеќи од тиква за ноќта на вештерките, рачно изработена епоксидна смола или сапун од тиква, занает, да додадете малку пигмент, сјај, мика во прав за да направите поразновидни подароци за членот на семејството, пријателите и љубовникот или користете го за да уживате во забавното време за да создадете неверојатен занает со смола!. Лесно Се Расклопува : Откако смолата е целосно излечена, работата може лесно да излезе од калапот без лепење или кинење, а калапот од тиква ја одржува својата форма во исто време.