Huanyu Секач За Пена Топол Нож Електрична Алатка За Сечење Топол Нож, Машина За Сечење Стиропор 4 Директно Нож Од ПЕНА 150W, 600w Машина За Топлинска Пена За Гума, Пластика, ?
  • Неодамнешно

Huanyu Секач За Пена Топол Нож Електрична Алатка За Сечење Топол Нож, Машина За Сечење Стиропор 4 Директно Нож Од ПЕНА 150W, 600w Машина

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БРЗО ЗАГРЕВАЊЕ, НЕПРЕЧЕНО СЕЧЕЊЕ : топол нож Huanyu може да се загрее до 600 q/1112w во 6sчистата алатка за сечење бакарна пена го прави сечењето побрзо, а рабовите на материјалите можат брзо да се спојат без да генерираат остатоци. ПРИЛАГОДЛИВА ТЕМПЕРАТУРА, БЕЗБЕДНО РАБОТЕЊЕ : електричен топол нож ОД 110v 150w е опремен со вкупно 9 прилагодливи температурни опсези од 50-600é(122-1112w), што може флексибилно да се контролира со ротирање на копчето; Безбеден секач за ткаенина, притиснете и држете го прекинувачот на топлина, ослободете го веднаш да застане. ЛЕГУРА НА НИКЕЛ ХРОМ, ДОЛГОТРАЈНА УПОТРЕБА : сечилата на секачот за пена се изработени од висококвалитетен метал со силна отпорност на топлина и корозија. Кога ракувате со загреаниот нож, се препорачува да го ослободите прекинувачот за 15-ти по секои 60-ти греење (инаку рачката може да се прегрее). 4" СЕЧИЛО, СЕКАЧ ЗА ПЕНА СО ТОПОЛ НОЖ : правиот топол нож е посоодветен за сечење дебели материјали со ниска точка на топење, како што се сунѓер, пена и гума. Може да се користи и за сечење полистиренски плочи, изолациони плочи, поливинил хлоридна цевка, јаже, експандиран полистирен итн.