Надграден Дијамант Сликарство Запечатувач 200МЛ Со Силиконски Четка, 5д Дијамант Сликарство Лепак Постојан Држете &засилувач; Сјај Додатоци За Дијамант Сликарство ?
  • Неодамнешно

Надграден Дијамант Сликарство Запечатувач 200МЛ Со Силиконски Четка, 5д Дијамант Сликарство Лепак Постојан Држете &засилувач;

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Постојан Запечатувач На Ефект На Задржување И Сјај : дали сте загрижени дека тие дијамантски слики потрошиле многу енергија не можат ефикасно да се одржуваат,да станат прашливи и да го изгубат сјајот со текот на времето,или кревките загатки ќе бидат случајно збрканиНашиот запечатувач за сликање дијаманти може да ви помогне лесно да ги решите сите овие проблеми. Безбеден Лепак За Сликање Дијаманти : нашиот лепак за сликање дијаманти е направен од PVA.It е 100% нетоксичен,еколошки и лепак на база на вода, што е безбедно за ЉУБИТЕЛИТЕ НА САМОДОВЕРБА. Лесен За Употреба : само нанесете силиконска четка за рамномерно нанесување на лепилото на дијамантската слика или сложувалка и последно чекање за лепилото целосно излечено.Овие четки можат ефикасно да го решат проблемот со меурчиња предизвикани од користење на други видови производи за лепило. Широки Апликации : нашиот дијамантски лепак за сликање не е погоден само за сите дијамантски слики,туку е совршен и за сложувалки,вкрстени шевови,слики во боја или друга дијамантска уметност.