Калапи За Смола За Држачи за свеќи, 9 Парчиња Цилиндричен Квадрат И Тркалезен Држач За Свеќи За Свеќи Силиконски Калапи, Калапи За Епоксидна Смола За Самостојна Трп?
  • Неодамнешно

Калапи За Смола За Држачи за свеќи, 9 Парчиња Цилиндричен Квадрат И Тркалезен Држач За Свеќи За Свеќи Силиконски Калапи, Калапи За Епоксидна Смола

DEN 1502.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Квалитетен Калап За Смола : овие калапи за епоксидна смола се изработени од квалитетен силиконски материјал, мек, флексибилен и еднократно, лесен за употреба, безбеден и отпорен на абење, мазен внатре, нема потреба да ја сечете или полирате готовата смола Пакетот Вклучува : ќе добиете 3 парчиња цилиндрични калапи за смола за држачи за свеќи, 3 парчиња квадратни калапи за смола за држачи за свеќи, 1 парче калап за смола за тркалезна свеќа, 1 парче рамна тркалезна калап за смола за свеќи и 1 парче калап за смола во форма на камче, доволно за да ги задоволи вашите различни потреби за изработка. Внимателен Дизајн : надворешниот прстен на силиконските калапи за епоксидна смола е доволно цврст и силен за да обезбеди долна потпора за да ја одржи мувлата во форма по истурање на течната смола; мазната внатрешност се грижи готовиот производ лесно да се извади без да се скрши или деформира. Уживајте Во Забавата НА DIY : овие силиконски калапи со смола се идеални додатоци ЗА САМОСТОЈНО правење извонредни свеќници и ракотворби со додавање на сушено цвеќе, вежбање на вашата способност за изработка и уживање во среќното СЛОБОДНО време. Идеални Подароци За Љубителите на Занаети : силиконските калапи за смола можете да им ги дадете на членовите на вашето семејство, пријателите, роднините, колегите, соучениците и соседите кои изработуваат ентузијасти На Божиќ, Ноќта на Вештерките, Денот на Благодарноста, Нова Година или други посебни денови и тие ќе бидат воодушевени откако ќе ги добијат подароците. Квалитетен Калап За Смола : овие калапи за епоксидна смола се изработени од квалитетен силиконски материјал, мек, флексибилен и еднократно, лесен за употреба, безбеден и отпорен на абење, мазен внатре, нема потреба да ја сечете или полирате готовата смола. Пакетот Вклучува : ќе добиете 3 парчиња цилиндрични калапи за смола за држачи за свеќи, 3 парчиња квадратни калапи за смола за држачи за свеќи, 1 парче калап за смола за тркалезна свеќа, 1 парче рамна тркалезна калап за смола за свеќи и 1 парче калап за смола во форма на камче, доволно за да ги задоволи вашите различни потреби за изработка. Внимателен Дизајн : надворешниот прстен на силиконските калапи за епоксидна смола е доволно цврст и силен за да обезбеди долна потпора за да ја одржи мувлата во форма по истурање на течната смола; мазната внатрешност се грижи готовиот производ лесно да се извади без да се скрши или деформира.