Дијамант Сликарство Етикети Како Дијамант Сликарство Додатоци За Дијамант Сликарство Складирање, 447 Боја Број Етикета Налепници За Тегли, Дијамант Сликарство Ети?
  • Неодамнешно

Дијамант Сликарство Етикети Како Дијамант Сликарство Додатоци За Дијамант Сликарство Складирање, 447 Боја Број Етикета Налепници За

DEN 95.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : доаѓа со 1 сет 447 боја број дијамант сликарство етикета, 2 листови круг празно леплива етикети и 2 парчиња срце во облик на дијамант сликарство восок АЛАТКИ ЗА СЛИКАЊЕ ДИЈАМАНТИ : збир на тркалезни етикети за самолепливи може да се залепат во контејнерите за складирање за да се идентификуваат дијамантските монистра. И можете да користите празни етикети за произволно обележување. Покрај тоа, ние ви нудиме дијамант сликарство восок. Нема да се грижите за недостигот на восок кога ја правите сликата со дијаманти. 447 ЕТИКЕТИ СО БРОЈ НА БОЈА : со нашите налепници со нумерирана боја, можете полесно и поудобно да работите на сликање со дијаманти. Ова ќе ви заштеди време и напори. Бојата на секоја етикета е иста како и дијамантот, но ве молиме дозволете мала разлика во бојата. ШИРОКО ПРИМЕНА : нашите етикети за уметничко сликање со дијаманти може да се користат за организирање, сортирање и идентификување на разни видови уметничко сликарство со целосен дијамант и делумно дијамант, вкрстен бод, везови од кристал и други места што треба да ги користите.