Случај за носење на Kakalote за Oculus Quest 2, тврдоглаво куќиште, VR слушалки за слушалки, куќиште за складирање на виртуелна реалност VR GamePad Контролер Преносен случај, Зашти?
  • Неодамнешно

Случај за носење на Kakalote за Oculus Quest 2, тврдоглаво куќиште, VR слушалки за слушалки, куќиште за складирање на виртуелна реалност

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ Преносно : Опремено со прилагодлива лента за рамо и гумена странична рачка, е погодно да ги носите слушалките за Oculusquest VR игра двонасочна Може лесно да носите за слушалките на Oculusquest и додатоците на кое било место, каде било, каде било, во кое било време, патување или забава. ✅ Случај за носење за Oculus Quest : Специјално дизајниран случај за Oculus Quest 2 За да спречите каква било штета за вашите слушалки за игри VR и неговите додатоци.07 x 3,94inch (уредот не е вклучен). ✅ Носете силно : Овој случај е направен од Ева материјал, кој е потрајни и може ефикасно да се заштити за слушалките на Oculus Quest VR и неговите додатоци од гребнатини, судири и вода што се прска. ✅ Заштита : Овој сив куфер е погоден за Oculus Quest 2 се слушалки за VR и додатоци за сите-во-едно. Забелешка : Производот не вклучува VR слушалки и додатоци. Тоа е само торба за складирање. ✅ Патент : Оваа торба за складирање има два џебови за патенти за складирање на гаџети за подобра заштита на вашата машина за игри. ✅ Преносно : Опремено со прилагодлива лента за рамо и гумена странична рачка, е погодно да ги носите слушалките за Oculusquest VR игра двонасочна. Може лесно да носите за слушалките на Oculusquest и додатоците на кое било место, каде било, каде било, во кое било време, патување или забава. ✅ Случај за носење за Oculus Quest : Специјално дизајниран случај за Oculus Quest 2 За да спречите каква било штета за вашите слушалки за игри VR и неговите додатоци.07 x 3,94inch (уредот не е вклучен). ✅ Носете силно : Овој случај е направен од Ева материјал, кој е потрајни и може ефикасно да се заштити за слушалките на Oculus Quest VR и неговите додатоци од гребнатини, судири и вода што се прска.