Окујонски Игра Глувци, Полнење 2400DPI Безжичен USB За Забава
  • Неодамнешно

Окујонски Игра Глувци, Полнење 2400DPI Безжичен USB За Забава

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

24 GHz безжична Конекција (USB приемник и ПОЛНЕЊЕ НА ГЛУВЧЕТО USB кабел вклучени). Полнење 14500 батерија (не е вклучена). Треба да купите батерија на полнење од 14500, а потоа можете да го наполните глувчето. Designedономски дизајниран да го ремитира и спречи синдромот на карпален тунел. Л/Р копчиња на глувчето, 2 копчиња на палецот и тркало за лизгање што може да се кликне,напредување, повлекување, дпи. Оптичка технологија за прецизна контрола. Корисничка погодност со потпис на леле-пенкало, удобност на пенкало. Ја избирате положбата на раката што најмногу ви одговара. Приклучок и игра, компатибилен Со Mac и КОМПЈУТЕР. 7 бои на светлата за дишење донесе корисникот кул игра искуство. Опис : ова е бренд безжичен гејмерски глушец со 6 копчиња и светла за дишење од 7 бои. Таа е погодна за љубител на играта. Reducономски намалување на замор на рацете и 4 прилагодливи ДПИ за избор, овој глушец ќе го направи вашето искуство со играње игри попријатно.Карактеристики : 2.4 GHz безжично Поврзување (USB приемник и ВКЛУЧЕН USB кабел ЗА полнење НА ГЛУВЧЕТО). Полнење 14500 батерија (не е вклучена). Треба да купите батерија на полнење од 14500, а потоа можете да го наполните глувчето. Designedономски дизајниран да го ремитира и спречи синдромот на карпален тунел. Л/Р копчиња на глувчето, 2 копчиња на палецот и тркало за лизгање што може да се кликне,напредување, повлекување, дпи. Оптичка технологија за прецизна контрола. Корисничка погодност со потпис на леле-пенкало, удобност на пенкало. Ја избирате положбата на раката што најмногу ви одговара.

Resolution:
2400dpi
Button:
5 buttons and 1 wheel (middle button)
Maximum Operating range:
10m
Size:
12.5 x 6.5 x 3.5cm / 4.9 x 2.6 x 1.4inch
USB Cable Length:
Approx. 80cm / 31.5inch
Color:
Black
Material:
ABS
Operating Voltage:
3.7V (1x 14500 Batteries. Not Included)
Rated Voltage / Current:
DC 3.7V /10mA
System Requirements:
Windows 98/Me/2000/XP/Vista/Win 7/Win8
Package Weight:
108g
Package included:
1 x Gaming Mouse:
1 x USB Cable:
1 x USB Receiver:
Note:
1. USB cable can only be used for charging. It can not be used as wired mouse.:
2. The mouse can be used while charging, but you should make sure that the USB receiver is plugged into the computer and the mouse switch is turned on. :
3. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
4. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real obje: