64BIT КОМПЈУТЕР USB Рачна Сопирачка ЗА SIM Тркачки Игри G27 G25 G29 T500 T300, LFS, КОМПЈУТЕР Трки ИГРА USB Рачна Сопирачка Трки Игра Sim Перформанси Рачна Сопирачка ЗА PS4, ЗА PS5 СО КОМПЈ
  • Неодамнешно

64BIT КОМПЈУТЕР USB Рачна Сопирачка ЗА SIM Тркачки Игри G27 G25 G29 T500 T300, LFS, КОМПЈУТЕР Трки ИГРА USB Рачна Сопирачка Трки Игра

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Висока Точност] Прогресивна рачна сопирачка, компатибилна со PS4, ЗА PS5 и КОМПЈУТЕР, поддршка За G29 Користете бесконтактен прекинувач, 64 битен бесконтактен плус за сензор За Сала, поголема точност и подолг век на траење (се користи за PS4, ЗА PS5 конзоли, со мора да биде За G29 волан). [Компатибилни Игри] во режим НА КОМПЈУТЕР, оваа тркачка игра рачна сопирачка поддржува За Logitech G27 G25 G29 T500 T300, за FANATECOSW, за LFS, не е компатибилна со за Asstto corsa и за Хоризонтот 4 и за Forza Horizon 4. [Предлог за поставување] сим тркачка игра универзална рачна сопирачка. За Assttto Corsa и за i Racing поставување употреба за подобри резултати. Ако околината НА КОМПЈУТЕРОТ не е компатибилна со Windows 10, заменете ја со windows 10 64 Bit. [Лесен За Употреба] Независен додаток на гејмерски уред за контрола на тркачки игри. УСБ-рачната сопирачка може лесно да се поврзе СО КОМПЈУТЕР за системот Виндоус. Лесен за инсталирање, приклучување и играње, не е потребна инсталација на возачот. [Премиум Материјал] металната спецификација е 95 проценти, висока цврста пружина за компресија за да се намали ударот, истегнувањето и носењето. Контролниот систем е изработен од лесен цпу машински алуминиум и благ челик, без остатоци, безбеден и сигурен.

Item Type:
USB Handbrake
Material:
Aluminum Alloy, Mild Steel
Size:
Approx. 14.8 x 8 x 30cm / 5.8 x 3.1 x 11.8in
Interface:
USB
Sensor:
64 Bit Non Contact Plus for Hall Sensor
Compatible:
For PS4, for PS5 with PC for Windows System
Applicable:
Support for Logitech G27 G25 G29 T500 T300, for FANATECOSW, for LFS (Only for G29 Steering Wheel Can Be Used in for PS4, for PS5 Mode):
Racing Extra Handbrake:
Independent and extra gaming device to control racing games. No need to install driver, connect USB and you can use it directly.
How to Use:
Take out the product and use it:
PackageList:
1 xUSB Handbrake:
Note:
Manual measurement, please allow some errors.: