2.4 Ghz Безжични Слушалки За Игри ЗА КОМПЈУТЕР, PS5, PS4, MacBook, Со Микрофон, Слушалки За Игри Преку Уво Bluetooth За Мобилен Телефон, Мека Слушалка За Уши - 25 Часа Играње, Само Жич?
  • Неодамнешно

2.4 Ghz Безжични Слушалки За Игри ЗА КОМПЈУТЕР, PS5, PS4, MacBook, Со Микрофон, Слушалки За Игри Преку Уво Bluetooth За Мобилен Телефон,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€24 Ghz Ultra-Ниска Латентност Конекција ug-01 безжични игри слушалки усвојува напредни 2.4 Ghz безжична конекција технологија, доаѓа СО USB dongle кој обезбедува стабилна и ултра-ниска латентност пренос во рамките на, што значи дека нема да се чувствуваат било заостануваат додека играте игри или разговор со вашите пријатели. ●Мека Протеинска Кожа За Целодневна Удобност ● Слушалката И лентата за глава се изработени од врвна кожа, која е мека и мазна. Овие слушалки За Игри Bluetooth се исто така преклопливи, прилагодливи на лентата за глава и се 230g лесни. Сите овие ergономски дизајн има за цел да ви овозможи со удобно носење искуство во текот на вашиот игри или музика време. ●Извонреден Квалитет На Звукот На Игри ® Возеше со единица за звучници со висока дефиниција од 40мм,СЛУШАЛКИТЕ ЗА безжични игри UG-01 обезбедуваат супериорен квалитет НА звукот НА опкружувачки игри СО 3d. Покрај Тоа, Усвојувајќи динамична ЕК технологија, овие слушалки за игри гарантираат дека нема да се изгуби сесија или сигнал при прилагодување на јачината на звукот. Можете да се изгубите во вашите игри. €Растеглив Микрофон За поништување На Бучавата ● Овие безжични слушалки за игри се опремени со микрофон за поништување бучава, кој ќе блокира 80% од бучавата во позадина. Осигурајте се дека може да бидете јасно слушнати на другиот крај. Микрофонот е растеглив. На слушалките има и копче за исклучување звук. ●Мулти-Платформа Компатибилност€2.4 GHz dongle е компатибилен СО PS5, PS4, КОМПЈУТЕР, Лаптоп.0 е компатибилен Со Android, IOS, Мобилни Телефони. 3,5 ММ аудио кабел е компатибилен Со Xbox One, Xbox серија, КОМПЈУТЕР, Лаптоп. 3 изборни режими се компатибилни со повеќето ваши уреди, можете да го користите dongle од 2,4 Ghz за вашиот гејмерски уред да игра игри, Bluetooth 5.