Слушалки ЗА СТЕРЕО Игри ЗА PS4, КОМПЈУТЕР, Мобилен, Поништување На Бучава Преку Слушалки За Уши Со Повлекувачки и Флексибилен Микрофон &засилувач; Меки Мемориски Слу?
  • Неодамнешно

Слушалки ЗА СТЕРЕО Игри ЗА PS4, КОМПЈУТЕР, Мобилен, Поништување На Бучава Преку Слушалки За Уши Со Повлекувачки и Флексибилен Микрофон

DEN 511.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одличен Квалитет На Звукот Удобно За Носење. Повлекување И Флексибилен Микрофон. Брзо за контрола. Влезен Приклучок : 3,5 мм приклучоци. Тоа Е мулти - платформа игри слушалки,кои можат да се поврзете СО PS4 / XBOX ONE (2015 Верзија ) / Лаптоп / VR/ Мобилни Уреди преку 3.5 mm аудио+микрофон во комбинација џек. Кабелот за конверзија со двојни аудио и микрофони од 3,5 мм е за поврзување со КОМПЈУТЕР. €ОДЛИЧНО СТЕРЕО аудио тој е опремен со звучници од 50мм и го прави стерео звукот моќен. Микрофонот што се повлекува и флексибилно го зема вашиот глас јасно и големите кожни слушалки обезбедуваат екстремна функција за откажување на бучавата. ●СУПЕРИОРНО КОРИСТЕЊЕ ИСКУСТВА НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ и КОНЗОЛИ ● Практичната контрола во линија е лесна за прилагодување додека играте. Компатибилниот приклучок Во форма На буквата Л на крајот од кабелот го олеснува ставањето на рацете во вистинската положба со удобно држење на телото додека играте мобилни игри.