Жичен Игри Тастатура И Поставува 87 Копчиња Виножито Позадинско Осветлување Механичка Тастатура, RGB Позадинско Осветлување 6400 DPI Мала Тежина Игри Глувчето, Глувчет?
  • Неодамнешно

Жичен Игри Тастатура И Поставува 87 Копчиња Виножито Позадинско Осветлување Механичка Тастатура, RGB Позадинско Осветлување 6400

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[РГБ ТАСТАТУРА СО ПОЗАДИНСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ]9 различни РЕЖИМИ и ефекти НА ОСВЕТЛУВАЊЕ НА РГБ, 3 нивоа на осветленост на задното осветлување, прилагодлива брзина на дишење Клучните капи кои нудат јасно униформно копче ЗА ОСВОЈУВАЊЕ НА позадинско осветлување може да бидат оневозможени за игри. Тастатурата За Игри НА КОМПЈУТЕР е designedономски дизајнирана да биде извонредна алатка за пишување и за канцелариска работа. Тастатурата за игри е изградена за да го издржи просечното истурање на течноста. Интегрираниот одмор на зглобот ви ја дава потребната удобност за сесии за маратонски игри. [Високо-Прецизни 800-6400 Прилагодливи ДПИ ]глувчето е дизајниран со 3325 ИЦ чип, кој е чувствителен, прецизен и стабилен. со програмабилни 7 клучеви можете лесно да ги дефинирате сите својства. 800-6400 прилагодлив ДПИ, можете лесно да го прилагодите ДПИ за да добиете голема точност и конзистентна реакција при секоја брзина. [Погодност и Компатибилност]гејмерскиот глушец е поврзан преку УСБ-интерфејс, приклучок и игра. Глувчето го прифаќа дизајнот на оптичкиот мотор, кој е стабилен во работењето, и лесно може да се справи со пилешки игри и канцеларија или забава, и е компатибилен со Windows 2000 / XP / 7/8/10 и MAC. [РГБ ТАСТАТУРА СО ПОЗАДИНСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ]9 различни РЕЖИМИ и ефекти НА ОСВЕТЛУВАЊЕ НА РГБ, 3 нивоа на осветленост на задното осветлување, прилагодлива брзина на дишење. Клучните капи кои нудат јасно униформно копче ЗА ОСВОЈУВАЊЕ НА позадинско осветлување може да бидат оневозможени за игри. Тастатурата За Игри НА КОМПЈУТЕР е designedономски дизајнирана да биде извонредна алатка за пишување и за канцелариска работа. Тастатурата за игри е изградена за да го издржи просечното истурање на течноста. Интегрираниот одмор на зглобот ви ја дава потребната удобност за сесии за маратонски игри. [Високо-Прецизни 800-6400 Прилагодливи ДПИ ]глувчето е дизајниран со 3325 ИЦ чип, кој е чувствителен, прецизен и стабилен. со програмабилни 7 клучеви можете лесно да ги дефинирате сите својства. 800-6400 прилагодлив ДПИ, можете лесно да го прилагодите ДПИ за да добиете голема точност и конзистентна реакција при секоја брзина.