Марада Симулатор Кокпит Постабилен Држач За Тркала Висина И Должина Прилагодлив Компатибилен Со Logitech G27 G29 G923 И G920, Trustmaster T80 T150 T300RS тркало &засилувач; Педали Не Се Вк?
  • Неодамнешно

Марада Симулатор Кокпит Постабилен Држач За Тркала Висина И Должина Прилагодлив Компатибилен Со Logitech G27 G29 G923 И G920, Trustmaster T80

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ q држачот на воланот е изработен од легиран челик, материјалот за држач за тркачки кокпит е потрајен од обичните челични производи ●НАДГРАДБИ●држачот за тркачки тркала има 2 дополнителни потпори на квадратни цевки кои формираат триаголник со долната попречна лента, намалувајќи го нишањето на држачот на тркалото на сим и правејќи го тркачкото сим тркало да стои постабилно. ●ШИРОКА КОМПАТИБИЛНОСТ●Погоден За Тркачки тркала Logitech G25 G27 G29 G923 и G920, Trustmaster T80 T150 T300 RS,T500 RS тркала, педали и рачка на менувачот. ●Преклоплив држач за тркала поддржува префрлување на левата и десната брзина. ●БРЗО СКЛОПУВАЊЕ●Претходно дупчат, комплетно со додатоци. Ако дупките не се совпаѓаат, нашата рамка за тркачки сим поддржува дупчење.И натпревар со повеќето места на пазарот. ● КУПЕТЕ СО ДОВЕРБА + слободно контактирајте го Нашиот Тим За Поддршка.