Хипер Миленичиња Котлебелц Кадифен Куче Играчки Забава Куче Играчки За Големи Кучиња, Куче Играчки за Средни Кучиња &засилувач; Куче Играчки За Мали Кучиња - Голем ?
  • Неодамнешно

Хипер Миленичиња Котлебелц Кадифен Куче Играчки Забава Куче Играчки За Големи Кучиња, Куче Играчки за Средни Кучиња &засилувач;

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПЛИШАНИ ПИСКЛИВИ ИГРАЧКИ ЗА КУЧИЊА : Примамете го вашето куче да трча, брка, игра и вежба со Хипер Милениче кетлбелц Овие интерактивни играчки за кучиња поттикнуваат стимулација за кучиња од сите возрасти. Забавни играчки за кучиња за мали кучиња, играчки за кучиња за средни кучиња и големи играчки за кучиња. Достапни се две големини. Димензии : мали мерки 4.7 "х 6" и Големи Мерки 7. ЗАБАВНА ИНТЕРАКТИВНА ИГРАЧКА ЗА КУЧИЊА : Забавата на вашето куче со овие играчки за кучиња со кадифен и јаже ќе помогне да се зајакне врската помеѓу вас и вашето домашно милениче. Овие играчки за кучиња со уникатна форма се одлични за фрлање, играње влечење војна, гушкање или за одлична игра за носење. Совршен за домаќинства со повеќе миленичиња. МЕК КАДИФЕН, БАЛИСТИЧКИ МАТЕРИЈАЛ И ЧКРИПЕЧ : Кадифен Дијамантски модел, балистичка облога од трико и прстен од најлон јаже се погодни за кучиња, нетоксични и обезбедуваат повеќе текстури за џвакање кои сигурно ќе го достигнат интересот на вашето куче. Нашиот кетлбелц вграден во чкрипење ќе го достигне својот врв на интересот на вашето куче и ќе помогне да се стимулира нивната желба за игра. ПОМАГА ДА СЕ НАМАЛИ СТРЕСОТ : вашите миленици нова омилена играчка за кучиња во нивната кутија за играчки за кучиња обезбедува акција за џвакање за да помогне да се намали досадата и стресот за вашето желно кученце и многу потребната вежба и забава за да го одржите вашето кученце фит и здраво. Како и со секоја играчка за кучиња, ве молиме секогаш надгледувајте го вашето домашно милениче додека играте. Овие играчки за кучиња не се наменети за агресивни џвакачи. Забавувањето на вашето куче со овие играчки за кучиња со кадифен и јаже ќе помогне да се зајакне врската помеѓу вас и вашето домашно милениче.