Ленти За Стомак За Меки Кучиња за Миленичиња - Машки Пелени За Пелени За Пелени За Машки Кучиња, Машки Стомак За Еднократна Употреба Обвива 3 пакет За Кученце Кученц?
  • Неодамнешно

Ленти За Стомак За Меки Кучиња за Миленичиња - Машки Пелени За Пелени За Пелени За Машки Кучиња, Машки Стомак За Еднократна Употреба

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?[XS Стомачен Бенд за Машки Кучиња] Половината 7-8 " за новородени кучешки мачки; Ве Молиме измерете ја половината на кучето точно пред задните нозе за да добиете вистинска големина; помеѓу 2 големини, ве молиме зголемете ја големината; ?[Економичен 3-1 Симпатичен Пакет] Секој со 3 печатени обвивки за стомак за кучиња совршени за домови со повеќе миленичиња; повеќе парчиња за несреќа; ленти за стомак за машки кучиња што се перат еколошки и заштедуваат пари;. ?[Пошироката магична лента за повеќекратна употреба им овозможува на кучињата слободно да се движат и не е лесно да се лизгаат;. ?[Брзо Апсорбира еластична половина спречува истекување и можно оштетување на мебелот;. ?[По Услугата] XS, S, M, L, XL секогаш наоѓате што ви треба; избор на ленти За стомак За Меки кучиња За миленичиња за машки кучиња, 30 дена по услугата, секое прашање ве молиме слободно контактирајте не; Мекото Милениче е секогаш на ваша услуга!.