1 ПАРЧИЊА Бавни Фидер Куче Чинии СО 1 ПАРЧИЊА Куче Кликер, Бавно Внесување Фидер Со Силни Вшмукувачки Чаши, Спирално Бавно Внесување Фидер За Куче Сад Погоден За Пов?
  • Неодамнешно

1 ПАРЧИЊА Бавни Фидер Куче Чинии СО 1 ПАРЧИЊА Куче Кликер, Бавно Внесување Фидер Со Силни Вшмукувачки Чаши, Спирално Бавно Внесување Фидер

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Бавна Големина И Употреба На Фидер-оваа чинија за храна за кучиња бавна големина на фидер е 6 Притиснете бавно внесување на фидер за да се закачите на дното на садот за кучиња за да Ги Натерате кучињата да го забават јадењето, помагајќи да се намали прејадувањето, гушењето и да се помогне во варењето кај кучињата. ●Надградете ја најсилната основа за вшмукување чаша ● - дното на оваа нова генерација чинии за мачки со бавна храна има 37 силни вшмукувачки чаши. Овој спирален бавен фидер може цврсто да закачи стакло, нерѓосувачки челик, пластика, порцелански чинии за кучиња и така натаму. Садот може да се прицврсти на место за да се спречи лизгање, Никогаш не грижете се дали вашето куче ќе го извлече од садот. `+Безбедно И Здраво-вметнување Чинии За Кучиња Со Бавен Фидер Е Направено од силиконски материјали безбедни за храна, без штетни материи. Овој сад за кучиња со бавен фидер е мек и пријателски за кожата, за да ги заштити кучињата од гребење на носот и јазикот. ●Лесен За Чистење ● садот за храна за кучиња бавниот фидер нема комплицирани прегради, така што овој бавен фидер за кучиња многу лесно ги отстранува остатоците од храната само со миење вода без разлика дали е рачно или може да се пере во машина. Quog Clickers За Обука На кучиња-обуката За Кликање може да го научи кучето на однесувањето што ни треба за кратко време. За ефективна обука за миленичиња секогаш наградувајте со уживање откако ќе кликнете. Може да се користи за обука на кучето основна послушност, мал трик и исправување на лошото однесување.