4 Еез Чешлање Јамки За Чешлање На Кучиња Јамка Воздржаност Чешлање Петелки За Кучиња Чувари Долга Јамка За Чешлање Маса За Чешлање Миленичиња Мала Средна Станица З?
  • Неодамнешно

4 Еез Чешлање Јамки За Чешлање На Кучиња Јамка Воздржаност Чешлање Петелки За Кучиња Чувари Долга Јамка За Чешлање Маса За Чешлање Миленичиња

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Што Ќе Добие : пакетот доаѓа со 4 парчиња поводници за јамка за кучиња во 4 бои, имено црвена, зелена, сина и флуоресцентна зелена, доволно за да ги задоволи потребите за дотерување и капење на повеќе кучиња заедно Смирувачки Квалитет : оваа јамка за животни е главно изработена од јаже од челична жица и сунѓерска цевка, водоотпорна и цврста, мазна и издржливост, што може да им служи на вашите миленици за долготрајна употреба. Една Големина Најмногу Одговара : јамката за чешлање е околу 24,41 инчи/ 62 см, и има прилагодлива тока, така што можете да ја прилагодите според обликот на телото на кучето, погоден за мали, средни и големи кучиња. Лесен За Употреба : раката за чешлање миленичиња може да се состави на разни маси со штандови, лесна за фиксирање миленичиња, што е погодно за капење миленичиња, фризура, сечење нокти и други активности. Практични Во Употреба : алатките за чешлање кучиња можат да го поправат миленичето на масата со 2-3 јажиња во исто време, што може добро да го ограничи кучето без да му наштети на кучето, за да можете да го користите со доверба. Карактеристики : оваа јамка за дотерување може да го држи вашето куче на место, избегнувајќи го да седне додека се мие или средува.