Поставено Копче За Магнетно Куче што Зборува требла-Копчиња За Кучиња За Комуникација | 4 Копчиња За Зборување, Гумена Подлога, 15 Налепници За Предлози |Копче За Обу?
  • Неодамнешно

Поставено Копче За Магнетно Куче што Зборува требла-Копчиња За Кучиња За Комуникација | 4 Копчиња За Зборување, Гумена Подлога, 15

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?НАУЧЕТЕ ЈА ВАШАТА МАЧКА или КУЧЕ да ЗБОРУВА : Помогнете му на вашето домашно милениче да научи ефикасно да комуницира со нашите копчиња за обука на кучиња кои ја олеснуваат едноставната и ефикасна комуникација Совршена алатка за обука за миленичиња за да го одржите вашето куче ментално будно. КОМПЛЕТОТ ЗА копчиња ЗА комуникација СО КУЧИЊА ТРЕБЛА е забавна и лесна алатка за вашите миленици да ве известат што им треба. Само притисни Копчиња за разговор. ? МАГНЕТНИ КОПЧИЊА ЗА КУЧИЊА ПОСТАВЕНИ СО ПОДЛОГА : овој магнетски сет за разговор за кучиња е се што ви треба за да го научите вашето домашно милениче да комуницира. Комплетен сет вклучува гумени копчиња за комуникација со кучиња, 4 Магнетни копчиња и 15 Налепници За Предлози. Стабилна подлога за ефикасност при притискање копчиња. Можете исто така да го користите како куче ѕвонче или нокшир копче за кучиња. Снимајте и пуштајте фрази за вашето домашно милениче, полесно е да препознаете зборови и уникатни фрази во вашиот познат глас. БАТЕРИИТЕ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ. Одличен КВАЛИТЕТ : со четири копчиња за зборување кучиња со различна боја, можете ефикасно да го обучите вашето куче на различни команди - подобрен Звук со Квалитетни звучници, гласни и јасни. Издржлива гумена подлога за усвојување интензивно ракување со кучиња. Копчињата за кучиња што зборуваат се големи и лесни за притискање, така што можете да го задржите вниманието на вашето куче дури и кога е возбудено.