Викано Најдобри Играчки За Заби За Кучиња Топки Издржлив Коефициент На ИНТЕЛИГЕНЦИЈА За Кучиња Играчки За Џвакање За Мали Мали Големи Заби За Кучиња Чистење/Џвака?
  • Неодамнешно

Викано Најдобри Играчки За Заби За Кучиња Топки Издржлив Коефициент На ИНТЕЛИГЕНЦИЈА За Кучиња Играчки За Џвакање За Мали Мали Големи Заби

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Ценет и Најдобар Пакет од 2 Топчиња За Играчки За Кучиња ● Зелена И Цијан со лесен мирис на нане Помогнете Во Чистење На Забите и Спречување На Таложење На Наслаги и Забен Камен. ●Нетоксичен Материјал}производот е направен од екстра-цврста гума, добра еластичност, отпорен на залак и нетоксичен,неабразивен,безбеден за вашето слатко куче што ги меле и чисти забите.Потрајни, здрави и отпорни на пункција во споредба со пвц и ТПР. ●Специјален дизајн и Ментално Стимулирање На Вашето Куче ● Страничните слотови и шупливиот центар ви овозможуваат да ставате Закуски или други мали задоволства. Додека работат на враќање на вкусните награди, кучињата го предизвикуваат својот интелект, согоруваат дополнителна енергија и остануваат надвор од злото. Ќе ги одржува кучињата ментално и физички активни додека играат. ● Лесен За Употреба И Чистење Е 100% Природна гума. Супер безбеден за вашето куче и лесен за чистење. Исплакнете во топла вода со сапуница и исушете ја на воздух по употреба. ●Интерактивна Игра Е Одлична За кученца кучиња и мачиња мачиња. Совршено за поврзување искуство со вашето куче додека си играте со нив. Овие гумени играчки за кучиња топчиња се особено произведени за мачки, мали кучиња и големи кучиња; тие се корисни и во домашни и во игри на отворено.И ние веруваме дека тие ќе ви овозможат на вас и на вашите миленици поголемо задоволство.Зошто на кучињата им требаат интерактивни играчки за обука за КОЕФИЦИЕНТ на ИНТЕЛИГЕНЦИЈА за кучиња?Времето за играње ги одржува кучињата физички фит и ментално остри.