2 парчиња Четка За Чешлање За Миленичиња Четка За Бања За Кучиња Мачки Четка За Мека Силиконска Четка За Туширање За Кучиња Со Диспензерот За Шампон Погоден За Миењ?
  • Неодамнешно

2 парчиња Четка За Чешлање За Миленичиња Четка За Бања За Кучиња Мачки Четка За Мека Силиконска Четка За Туширање За Кучиња Со Диспензерот

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●3 Во 1 Функција ● 3 во 1 Четка За Бања За Миленичиња Со диспензерот За Шампон, што може да ви помогне да заштедите многу време за разредување на гелот за туширање Четката за Бања за миленичиња не само што може да ја отстрани косата, туку може да се користи и за капење, масажа итн. да се обезбеди прекрасно искуство за домашни миленици. ●Премиум Материјал●нашиот чешел за четка за бања за миленичиња е изработен од висококвалитетен силикон за храна, кој има предност што е отпорен На Висока температура, лесен за чистење и брзо сушење. ●Лесен за употреба ● дното на оваа четка за бања за миленичиња може да се отвори за истурање шампон и вода за разредување. Кога се капете, можете да го притиснете горниот дел за да ја исцедите пената, што не само што заштедува време, туку и подобро чисти. За да избегнеме паѓање на четки при употреба, дизајнираме дополнителен појас на неговата површина, за да можете да го носите на раката и повеќе да не се лизга дури и ако вашите раце се полни со шампон.