Фигермун Милениче Куче Чешлање Импровизирана Лежалка, Мачка Хамак Воздржаност Торба За Мали Средни Големи Миленичиња, Куче Чешлање Помошник За Намалување На Нокт?
  • Неодамнешно

Фигермун Милениче Куче Чешлање Импровизирана Лежалка, Мачка Хамак Воздржаност Торба За Мали Средни Големи Миленичиња, Куче Чешлање Помошник

DEN 287.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?●Импровизирана Лежалка За Чешлање миленичиња Не треба да се грижите дека кучето лула напред-назад ќе избега од клипинг ноктиМожете лесно да им помогнете на кучињата да ги исечат ноктите, чешлањето, капењето, здравствената заштита на очите и увото, инјекциите, проверката на различни индикатори за телото итн. ?●Двослоен Дизајн На Ткаенина ● Внатрешна ткаенина со 3д технологија ЗА дишење со воздушна мрежа и задебелен раб и плетена со висока густина за да биде поудобна и издржлива. Дизајнот на плетена прашка со висока густина ја подобрува безбедноста. ?®Удобно и поради еластичниот мрежен дизајн на оваа чанта за чешлање миленичиња, дише и го чувствува вашиот комфор. Лесно за чистење, миење раце и перење во машина. ?●Професионален Комплет За Чешлање Кучиња X 1, хамак 1 за чешлање Миленичиња,ракавица за миленичиња x 1, четка за заби за миленичиња x 1,клипер за нокти x 1, датотека за нокти x 1 ,чешел за миленичиња x 1,Врвен квалитет S-кука x 2, висечка прашка x 2, карабинеркс 2. ?Ве Молиме проверете ја големината Пред купувањето.Ако имате какви било прашања, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас и ние ќе ви се вратиме во рок од 24 часа.