2 Парчиња Макраме Чешел Макраме Четка Макраме Раб Чешел Куче Нерѓосувачки Челик Метални Чешли Макраме Ресел Четка Материјали За Макраме Раб Кабел Миленичиња Куче ?
  • Неодамнешно

2 Парчиња Макраме Чешел Макраме Четка Макраме Раб Чешел Куче Нерѓосувачки Челик Метални Чешли Макраме Ресел Четка Материјали За Макраме

DEN 111.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Содржина на пакетот : ќе добиете вкупно 2 парчиња челични ресни чешли; количината е доволна за да ја користите и замените и лесно може да ја исполни вашата секојдневна употреба и други барања Материјал што може да се сервисира : секој челичен чешел за заби е изработен од квалитетен нерѓосувачки челик, кој е сигурен, не е лесен за деформација, кинење и кршење и може да се чува долго време; површините на овие чешли се мазни и удобни за допир, не треба да се грижите дали ќе ги изгребате прстите. Функционален дизајн : овие мали чешли за миленичиња се дизајнирани со 2 различни растојанија, вклучувајќи 1,5 мм/ 0,06 инчи и 3 мм/ 0,12 инчи; растојанието 2 е погодно и ефикасно за користење, заштедувајќи време и напор и ви носи убаво искуство. Широки апликации : нашите чешли од макраме не се погодни само за сортирање ресни, ѕидни виси, лабави влакна и жици, туку можат да се нанесат и за влакна на домашни миленици, како што се кучиња, мачки и многу повеќе; тие се функционални и разноврсни. Пренослив и лесен : овие чешли за завршна обработка на кабелот се преносливи и со мала тежина за да можат лесно да се носат, можете да ги ставите во чантата, чантата за шминка, багажот и друго, кои се погодни за носење за патување, службени патувања и други активности. Карактеристики : Идеален подарок : Нашите четки за макраме имаат нежен дизајн со извонредна изработка и широк спектар на употреба, кои се шармантни и практични.