Играчка За Џвакање Кучиња ноблеза, Издржлива Играчка За Коски Од Тврдо Куче за Вежби За Заби И Заби, Безбедна Играчка За Џвакање Кученца Од Природна Гума За Мали И С?
  • Неодамнешно

Играчка За Џвакање Кучиња ноблеза, Издржлива Играчка За Коски Од Тврдо Куче за Вежби За Заби И Заби, Безбедна Играчка За Џвакање Кученца Од Природна

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? СВЕТЛА Боја Симпатична форма на коска им олеснува на кучињата да ги соберат; играчката за џвакање кучиња Ноблеза со забавни заврзани краеви е здрава алтернатива на вистинските сурови коски за да го намали ризикот од гушење и помага во масажа на непцата и чистење на забите Забелешка : НЕ за агресивни џвакачи, играјте само под надзор. ? НЕКА ВАШИТЕ КУЧИЊА ИМААТ СУПЕР ГОЛЕМА ЗАБАВА! Дали на вашите кучиња им е здодевно и вознемирено кога ќе ги спречите да џвакаат мебел? Зошто да не добиете играчки за џвакање кучиња Од Ноблеза за да им обезбедите задоволство од џвакањето за да ги обесхрабрите деструктивните однесувања. Исто така, можете да играте влечење воени игри со вашите кученца и да уживате во квалитетно интерактивно време заедно. Ова мора да бидат најголемите работи што кучињата некогаш ги сакаат!. ? ЗДРАВЈЕ НА ЗАБИТЕ : Кучињата можат да ги масираат непцата и да го ослободат стресот додека џвакаат играчка за коски на кучето Ноблеза, што помага да се вежбаат забите на вашите кучиња, да се поддржат здрави заби и непца, да се ублажи непријатноста за време на никнувањето на забите за кученцата и да се задржи вашето кученце да има здраво однесување за џвакање. Безбедниот МАТЕРИЈАЛ Помага да се обесхрабрат деструктивните однесувања и да се заштити мебелот од каснување од кучиња.