Содапуп Незапирливи-Стопери &засилувач; Се залага За Лекување Диспензери Направени Во САД Од Нетоксични, Миленичиња Безбедно, Храна Безбедно Најлон Материјал Да С?
  • Неодамнешно

Содапуп Незапирливи-Стопери &засилувач; Се залага За Лекување Диспензери Направени Во САД Од Нетоксични, Миленичиња Безбедно, Храна

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СТОПЕРИ на крајот на краиштата, разновидноста е зачин на животот за вашите кучиња, како и за себе! Само наполнете го секој диспензер со храна, чувајте го во фрижидер или замрзнувач, а потоа земете по еден секој оброк, време за ужина или кога е време да ги тренирате вашите кучиња Изборот на соодветен диспензер за лекување може да биде огромна задача, особено со огромен број избори за овие диспензери за лекување достапни на пазарот. Сопствениците на миленичиња мора да ја земат предвид големината, капацитетот за џвакање и силата на нивното милениче, плус подготвеноста на нивното милениче да ги користи овие диспензери за лекување. Секогаш одвојте време избирајќи соодветен диспензер за лекување за вашите миленици - не смеете да брзате и да купувате импулсивно. Испитајте го квалитетот, безбедноста и соодветноста на диспензерот наспроти возраста и големината на вашето куче. Еве неколку упатства за наоѓање на вистинскиот диспензер за лекување за вашето домашно милениче : . Издржливост : Издржливоста е можеби најважното внимание. Многу компании за играчки за кучиња користат евтини полнила во нивните материјали, што ја намалува јачината на кинење на материјалот. Со голо око, материјалот изгледа издржлив, но кога ќе се стави на тест со вашето куче, овие материјали не се држат. Во Содапуп, ние користиме премиум материјали кои се многу издржливи. Нашите сопственички природни гумени материјали имаат многу висока јачина на кинење за да се спротивстават на уништувањето. Лесно За Чистење : Третирајте ги диспензерите кои лесно се чистат ќе го спасат денот! Одете по оние што се безбедни за миење садови и лесни за чистење и одржување. Сите Играчки Со Содапуп се безбедни за миење садови со врвна решетка. Материјали Безбедни за кучиња : Безбедноста е од најголема важност, особено кога се занимавате со производи што вклучуваат храна. Сите играчки Со Содапуп се направени од нашите комерцијални нетоксични материјали кои се безбедни за храна, безбедни за кучиња, без бпа и фталат и се во согласност со Реквизитот 65. Правилна Големина : издржливоста на играчката во голема мера е поврзана со квалитетот на материјалот и големината на играчката. Ако играчката е премногу мала за вашето куче за да може да ја добие во задните заби, тогаш без разлика на материјалот, вашето куче ќе го уништи. Значи, од клучно значење е да се купи играчка со вистинска големина. Кога се сомневате во точната големина, купете ја поголемата големина. Содапуп има широк избор на големини, форми и дизајни што ви овозможуваат да ги најдете оние што се најсоодветни за вашиот пуч.