Cheeandu 2Pack Миленичиња Симпатична Голем Лак Ленти За Глава Растеглив Лак Шамија Полиестер Лак Глава Рачно Изработени Главата Покритие За Куче Мачка Кученце Бања Обле?
  • Неодамнешно

Cheeandu 2Pack Миленичиња Симпатична Голем Лак Ленти За Глава Растеглив Лак Шамија Полиестер Лак Глава Рачно Изработени Главата Покритие За Куче

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лентата за глава на кучето е изработена од полиестерска ткаенина, која е мека и удобна, не е лесна за бледнеење и брчки, издржлива и лесна, што носи удобно искуство за носење за вашето домашно милениче Обем на главата : околу 13, 7х15, 7инч. Оваа лента за глава за кучиња е многу погодна за домашни миленици да фотографираат, украси за родендени на кучиња, покривка за куче може да се нанесат за внатрешна и надворешна активност на кучето. Одличен додаток за наметка за бањи за вашите француски кучиња, тие ќе сакаат бања. Содржина на пакетот 2 лакови за капење миленичиња (розова+виолетова). Лентата за глава на кучето е изработена од полиестерска ткаенина, која е мека и удобна, не е лесна за бледнеење и брчки, издржлива и лесна, што носи удобно искуство за носење за вашето домашно милениче. Обем на главата : околу 13, 7х15, 7инч. Оваа лента за глава за кучиња е многу погодна за домашни миленици да фотографираат, украси за родендени на кучиња, покривка за куче може да се нанесат за внатрешна и надворешна активност на кучето. Одличен додаток за наметка за бањи за вашите француски кучиња, тие ќе сакаат бања. Содржина на пакетот 2 лакови за капење миленичиња (розова+виолетова). Лентата за глава на кучето е изработена од полиестерска ткаенина, која е мека и удобна, не е лесна за бледнеење и брчки, издржлива и лесна, што носи удобно искуство за носење за вашето домашно милениче.