Поводник За Кучиња БАКБАК За Средни Кучиња-Удобни Рачки Со Поместување,Врвен Цветен Поводник За Обука На Кучиња Од Сончоглед, Олово за Одење За Кучиња )
  • Неодамнешно

Поводник За Кучиња БАКБАК За Средни Кучиња-Удобни Рачки Со Поместување,Врвен Цветен Поводник За Обука На Кучиња Од Сончоглед, Олово за Одење

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Quessbak поводник за кучиња може да се пофали со мека и поместена контролна рачка, обезбедувајќи максимална удобност и за вас и за вашето домашно милениче за време на прошетките Рачката е нежна за кожата на вашето куче. ●Цврстата кука е изработена од нерѓосувачки метал и има вртлив дизајн кој спречува извртување или заплеткување, овозможувајќи брзо и лесно прицврстување на јаката на вашето куче. Овој поводник доаѓа во три големини за да одговара на кучиња од сите раси и големини, вклучувајќи Мали (5/8 Инчи х 4 Стапки), Средни (3/4 инчи х 5 Стапки) и Големи (1 Инч х 6 Стапки). За целосен изглед, спарете го овој поводник со една од нашите соодветни Јаки За Кучиња БАКБАК од нашата серија. Одете во продавницата БАКБАК за да го разгледате нашиот избор на јаки. ●Поводник за кучиња БАКБАК има уникатен цветен дизајн што ќе го направи вашето куче да зборува за градот.Инвестирајте во поводник за кучиња БАКБАК за удобно и стилско искуство со одење со крзнен пријател!. Quessbak поводник за кучиња може да се пофали со мека и поместена контролна рачка, обезбедувајќи максимална удобност и за вас и за вашето домашно милениче за време на прошетките. Рачката е нежна за кожата на вашето куче. ●Цврстата кука е изработена од нерѓосувачки метал и има вртлив дизајн кој спречува извртување или заплеткување, овозможувајќи брзо и лесно прицврстување на јаката на вашето куче. Овој поводник доаѓа во три големини за да одговара на кучиња од сите раси и големини, вклучувајќи Мали (5/8 Инчи х 4 Стапки), Средни (3/4 инчи х 5 Стапки) и Големи (1 Инч х 6 Стапки).