Лилијан Руф Ултра-Осветлувачки Професионален Шампон За Белење За Кучиња со алое &засилувач; Кокосово Масло за Сува Кожа &засилувач; Олеснување На Чешање-Ph-Избаланс?
  • Неодамнешно

Лилијан Руф Ултра-Осветлувачки Професионален Шампон За Белење За Кучиња со алое &засилувач; Кокосово Масло за Сува Кожа &засилувач; Олеснување

DEN 637.92

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОСВЕТЛЕТЕ ГО ПАЛТОТО-Дајте му на вашето куче убаво палто Додадете сјај и сјај додека ги избелувате сите палта во боја, особено белите палта. Нашиот Шампон може да помогне и при матирање, заплеткување и летање на косата. ХИДРАТ-Содржи Алое што е навлажнувачки за кожата на вашите кучиња. Шампонот лесно се исплакнува оставајќи го безбеден за најчувствителните типови кожа. Безбедно за кучиња, мачки и повеќето миленичиња. ДЕЗОДОРИРАЈТЕ - нашиот пријатен мирис на кокос Е избалансиран ЗА да го остави вашето куче да мириса свежо со денови без да ја иритира кожата на вашите миленици. Мекиот мирис на кокос не само што дезодорира, туку помага во смирување на вашето домашно милениче за време на капењето. НАПРАВЕНИ во САД - нашите производи за чешлање миленичиња се направени токму овде во САД. Без тестирање на животни, 100% БЕЗ СУРОВОСТ БЕЗ ГЛУТЕН БЕЗ ПАРАБЕН СЛОБОДЕН СУЛФАТ СЛОБОДЕН ВЕГАН. ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ-ние Сме толку сигурни дека ќе ви се допадне нашиот производ што доаѓа со 30-дневна гаранција За враќање На парите Без Ризик Од 100% . Ако не сте целосно задоволни со нашиот производ, известете ни и добијте целосна наплата. Лилијан Руфс Шампон За Осветлување За Кучиња и Мачки може да се користи како средство за чистење на лицето, шампон за цело тело и шампон за осветлување. Нашата специјално дизајнирана формула внесена во алое безбедно и нежно ги отстранува честичките што предизвикуваат дамки од крзното околу очите на вашите кучиња додека ги враќа дури и најбелите бои на палтото. Изработен со природни есенцијални масла, нашиот Шампон за Осветлување безбедно ќе го елиминира пожолтувањето, дамките се исто така добра опција за домашни миленици со лесно иритирана кожа, бидејќи сулфатите можат да предизвикаат уште поголема сувост и чешање.