ВО РАЧНО Прилагодлив Конус За Мачки За Обновување На Миленичиња, Сад Патентиран Производ Мек Раб Пластичен Конус За Кучиња Против Залак Заздравување На Рани Практ?
  • Неодамнешно

ВО РАЧНО Прилагодлив Конус За Мачки За Обновување На Миленичиња, Сад Патентиран Производ Мек Раб Пластичен Конус За Кучиња Против Залак Заздравување

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕПОРАЧАНО ОД ВЕТЕРИНАР : конусот за кучиња е безбеден и хуман метод за спречување на животните да ја влошат заздравувачката рана или повреда Тоа помага да се надмине циклусот на лижење-залак, чешање-гребење. Завршува самонанесено влошување или осакатување на раната. УДОБНО тоа нема да го означи или изгребе мебелот. Тоа може да биде широко користен во миленичиња капење, миленичиња кастри и областа на миленичиња хирургија за да се спречи миленичиња лижење рани, итн. ПРАКТИЧНО ЗА УПОТРЕБА : Уникатни затворачи на копчиња лесни за затегнување или олабавување. Овој мек дизајн на конус за мачки со ова пластично Затворање може да ја одржува јаката безбедна на своето место и да спречи да се извлече или да падне. СОВРШЕНО ВКЛОПУВАЊЕ : ве Молиме погледнете ја нашата фотографија со табела со големини пред да нарачате, и ако мерењето на вашето куче е близу до максимумот, нарачајте ја следната големина нагоре. Направете Ги Вашите Миленици Удобно Закрепнување Сега! Дали сте загрижени за вашите прекрасни миленичиња кои страдале од заздравување на раната или повредата, но не можат да закрепнат непречено и удобно? ОВА ВО РАЧНА Е-Јака е безбеден и хуман начин за спречување на животните да ја влошат заздравувачката рана или повреда.