Куче Кора Јака 0-9 Брзина Вибрации И Електростатско Прилагодување На Интензитетот На Пулсот&засилувач; 7 Брзина Чувствителни Водоотпорен/Рефлексивни-Контрола Лаењ?
  • Неодамнешно

Куче Кора Јака 0-9 Брзина Вибрации И Електростатско Прилагодување На Интензитетот На Пулсот&засилувач; 7 Брзина Чувствителни Водоотпорен/Рефлексивни-Контрола

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Квалитет и Издржливост Јака : Интересна Јака, Многу убаво collarsit застана од лаење, тоа само прави досаден звук што ја натера веднаш да престане да лае, откако неколку пати навистина престана да лае. Лесен За Инсталирање И Употреба : Многу едноставен за програмирање и лесен за поставување, лесен за разбирање лесен за користење, го олеснува животот. полесно за полнење. Траење на батеријата : траењето На Батеријата трае батериите траат долго, батеријата траеше повеќе дена и се уште оди силно. Дизајн-Севкупно и без Повредување : Одлично интелигентно дизајнирано, помага кучињата да молчат без да ги повредат. Јака за прилагодливост : јаката може да се прилагоди за да одговара на вашето домашно милениче, Добри прилагодувања и функција. Квалитет и Издржливост Јака : Интересна Јака, Многу убаво collars.it застана од лаење, тоа само прави досаден звук што ја натера веднаш да престане да лае, откако неколку пати навистина престана да лае. Лесен За Инсталирање И Употреба : Многу едноставен за програмирање и лесен за поставување, лесен за разбирање лесен за користење, го олеснува животот. полесно за полнење.