Пет Поводник Куче Темперамент Кутре Јака Градите Елек Поводник Миленичиња Градите-Бенд Темперамент Мали Кучиња Синџир Куче Поводник )
  • Неодамнешно

Пет Поводник Куче Темперамент Кутре Јака Градите Елек Поводник Миленичиња Градите-Бенд Темперамент Мали Кучиња Синџир Куче Поводник )

DEN 1200.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1Лесно ставање и полетување, Рефлектирачка лента-смирувачка ноќе.Удобно како носење облаци, Одговара на телото без триење.Ременот за кучиња доаѓа со соодветен поводник за кучиња. Компанијата е најдобрата љубов кон вашите миленици. Силен и издржлив, лесно можете да го однесете вашето домашно милениче на прошетка. Практично и практично, погодно за повеќето миленичиња. добредојдовте во нашата продавница, ние сме професионален производител и дистрибутер на производи за домашни миленици со повеќе од десет години искуство во производи за домашни миленици. Ќе се потрудиме да обезбедиме најдобра услуга заснована на одлична контрола на квалитетот на производот и непречено логистичко искуство.Нашиот онлајн персонал за услуги на клиентите е секогаш тука за да одговори на вашите прашања, ви посакувам среќен шопинг!Новиот модерен ремен за кучиња, го прави вашето куче во фокусот на видот и ужива да го шета кучето.