Остров На Кучиња - Секојдневни Елементи Свилен Слој Регенератор За Кучиња-Јасмин + Ванила-Навлажнувачки Регенератор За Миленичиња Со Сок Од Лист Од Алое За Помек, П?
  • Неодамнешно

Остров На Кучиња - Секојдневни Елементи Свилен Слој Регенератор За Кучиња-Јасмин + Ванила-Навлажнувачки Регенератор За Миленичиња

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

РЕГЕНЕРАТОР ЗА СВИЛЕН СЛОЈ : регенератор со длабок продорен капут формулиран за навлажнување, заштита и додавање сјај! Секојдневни Елементи навлажнувачкиот регенератор за кучиња му дава на палтото забележлива мекост, мазност и управливост Природните регенератори како Сок Од Лист Од Алое и протеини им даваат на долгите и кратки палта таа свиленкаст што ја посакувате, со дополнителен сјај, помалку заплеткувања и матирање. ПОМАЗНО ПАЛТО, ПОМАЛКУ ПРОЛЕВАЊЕ : Дизајнирано И за кратки и за долги обложени раси! Овој навлажнувачки и отплеткувачки регенератор му помага на палтото да лежи рамно и е одличен за ослободување на мртов капут додека го негувате вашето куче, намалувајќи го вишокот пролевање после капење. Секојдневни Елементи свилениот регенератор за Обложување е совршен производ за кучиња и кученца со фина, свилена кожа е значително поздрав, без лупење и нечистотија—наградуван капут од удобноста и удобноста на сопствената када.