Јака и Поводник за Кучиња олахиби, Симпатична Розова Маргаритка, Полиестерски Материјал, Поводник од 5 стапки, за Мали Кучиња.
  • Неодамнешно

Јака и Поводник за Кучиња олахиби, Симпатична Розова Маргаритка, Полиестерски Материјал, Поводник од 5 стапки, за Мали Кучиња.

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?1€Поводник И Јака Сет Q пакетот вклучува- [1 x Куче Поводник и 1 x Куче Јака].●Убав Дизајн На Шаблони € многу симпатично Печатење На Маргаритки на двојни страни,со прстени Од нерѓосувачки метал Д и Кука, изгледа високо квалитетно.Се препорачува на женски кучиња.●Одличен Квалитет Е Изработен од висококвалитетни полиестерски мрежи и црни метални додатоци обложени со хром.Директно и цврсто шиење, одлична изработка,стабилна тока, лесна за ставање и исклучување,лесно перење,лесно сушење.●4 Големина За Опција ● ОВОЈ АСИН е За Мала Големина : Јака : Ширина 5/8 "* Прилагодлив Обем 10 "-15", Поводник : Ширина 5/8 " * Должина 5 стапки. ве Молиме измерете го обемот на вашето куче и додадете 1-2см за да ја изберете соодветната големина.Тие се перат, но подобро е да ги ставите во вреќа за перење за да ја заштитите машината.Не дозволувајте кучето да ја гризе мрежата, после тоа тие се текстилни.