Шнауцер, Несечен Синџир На Клучеви Врти Синџири За Клучеви За МиленичињаДвостран Центар За Предење Со Шнауцер, Непрекинато Лице Изработено Од Метал Со Тежок Квали?
  • Неодамнешно

Шнауцер, Несечен Синџир На Клучеви Врти Синџири За Клучеви За МиленичињаДвостран Центар За Предење Со Шнауцер, Непрекинато Лице Изработено

DEN 208.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококвалитетен Метал Врти Средно Лице. Уникатен центар за предење. Одличен начин да го покажете Вашиот Шнауцер. Издржлив за да ги чувате сите клучеви безбедни и на едно место. Совршен Подарок За Љубителите На Шнауцер. Најавувајќи најжешките нов клуч синџир стил надвор; Шнауцер Врти Миленичиња Клуч Синџири! Ова е совршен начин не само да ги одржувате клучевите во ред, туку и да го покажете вашето преслатко милениче. Секој синџир на клучеви е изработен од метален материјал со тежок квалитет за да се обезбеди издржливост и цврстина. Лицето на шнауцерите е прикажано во центарот на дизајнот во форма на овална форма, а центарот лесно може да се врти наоколу. Прегледот на синџирот на клучеви го има името на расата напишано на дното и има слатки мали шепи и коски на кучиња околу рабовите. Секој од нив е долг 4 инчи, вклучувајќи го и ланецот и широк 1,5 инчи.