Поддршка Миленичиња Куче Темперамент: Единствениот Официјален esa ® Елек За Лесно Препознавање Миленичиња, Прошетка И Обука На Сите Големини На Кучиња, Официјалнио?
  • Неодамнешно

Поддршка Миленичиња Куче Темперамент: Единствениот Официјален esa ® Елек За Лесно Препознавање Миленичиња, Прошетка И Обука На Сите Големини

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЛЕСНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА-Кучињата што носат официјални Миленичиња ЗА Поддршка ЕСА елек лесно се препознаваат во јавноста, со што се минимизира конфузијата и прашањата Исто така, помага да се спречат странци одеднаш да се приближат до вашето домашно милениче. НАЈСИЛНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ-Изградени да траат, Нашите Официјални ЕЛЕЦИ НА ЕСА се направени од најтешките материјали на пазарот што можат да издржат дури и најсилна сила. Плус, тие работат одлично како темперамент за големи кучиња. БЕЗБЕДЕН и УДОБЕН - Овој лесен, дише и обложен елек нема да предизвика триење на кожата на вашето куче. Доаѓа и со прилагодлив ремен за стомак за да се обезбеди сигурно и удобно вклопување. Покрај тоа, темпераментот нема да го задави вашето куче дури и ако се обидете да го повлечете назад. ВИЗИЈА ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ ДА ЖИВЕАТ ВО СЛОБОДА СО Своите МИЛЕНИЦИ - Миленичиња За Поддршка е посветена на обезбедување дека ниту едно животно никогаш нема да остане зад себе! Со нашите производи, вие и вашето домашно милениче можете да бидете заедно каде и да одберете да живеете или да патувате. Гордејте се Што Го Имате Вашето Животно За Емоционална Поддршка Покрај Себе Со Овој Ремен За Кучиња За Големи Кучиња Изработен имајќи ја предвид удобноста и безбедноста на вашето домашно милениче, овој официјален елек ЗА Поддршка НА МИЛЕНИЧИЊА ЕСА доаѓа заедно со мноштво придобивки : Кучињата ЗА ЛЕСНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА кои носат официјален елек ЗА Поддршка ЕСА лесно се препознаваат во јавноста, со што се минимизира конфузијата и прашањата.