Гилигеге Златен Синџир Куче Јака Куче Ѓердан Метал Кубанска Врска За Средни И Големи Кучиња Миленичиња Тешки Џвакање Доказ Различни Опции Должина Миленичиња Дода?
  • Неодамнешно

Гилигеге Златен Синџир Куче Јака Куче Ѓердан Метал Кубанска Врска За Средни И Големи Кучиња Миленичиња Тешки Џвакање Доказ Различни

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Целиот Ланец Е Изработен Од Бакар Цирконија, Мала Тежина И Без Товар За Миленичето Подебело Од Повеќето Слични Ѓердани За Миленичиња На Пазарот 1 Носете Целина За Луксуз И . 2 Додадете Дополнителна Визит-Картичка За Безбедност И Практичност. Мазните, Нежни Притискања Го Олеснуваат Заклучувањето И Отклучувањето На Затворачот. Се Разбира, Потребна Е Човечка Моќ. Синџирот Бел Камен Е Сјаен И Може Да Биде Долго Време. Со Изложеност На Светлина. Материјалот Е Силен И Издржлив И Може Да Издржи Силни Сили. Ова Е Фенси Јака За Кучиња За Надворешна Употреба, Што Го Прави Вашето Домашно Милениче Сјајна Ѕвезда На Тревникот. Целиот Дизајн На Синџирот Е Поставен Со Пенливи Цирконски Камења. Луксузни И Убави. Алуминиумски Ѓердан со златен Ланец Достапен во големини S, M и лесен и издржлив трендовски и стилски висококвалитетен позлата : прикажаниот производ вклучува 1x Ѓердан за Миленичиња.