Зимски Фустан За Кучиња, Џемпер За Кучиња Од Руно За Мали Кучиња, Слатки Топли Розови Карирани Фустани За Кученца Облека За Чивава Јорки, Мека Облека За Кучиња За Ми?
  • Неодамнешно

Зимски Фустан За Кучиња, Џемпер За Кучиња Од Руно За Мали Кучиња, Слатки Топли Розови Карирани Фустани За Кученца Облека За Чивава

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чивава, Јоркширски Териер Ших цу, Померанец. Кученце од други раси на кучиња и така натаму. Облека За Кучиња (Пижами, Фустан, Кошула, Качулка И Палто, Оние). Додатоци За Кучиња (Капа, Ѓердан,Чорапи И Чевли). Јаки За Кучиња, Ремени И Каишки. ● Класичен Розов Кариран Стил} ГОЛЕМИНА : Х-Обем На Мал Врат : 7,87", Обем на Градите : 11,81", Должина На Грбот : 7,87", Предложете тежина 1,87-3,5 килограми. Нашиот зимски џемпер фустан со качулка погоден за кучиња од Чаши, Чивава & Yorkie.so нашите големини се многу помали од другите вообичаени облеки за миленичиња, ве молиме измерете го вашето домашно милениче и погледнете ја табелата со големини пред да ја купите. Водич за големини И симпатични зимски фустани за кученца имаат 4 големини за избор на оваа пижама чивава : XS, S, M, L. зимските есенски мали облеки за кучиња не само за девојче од мало куче, туку им се препорачуваат и на мачки/ маче и други мали животни зајаче / зајак,Заморче. Queece Claid Design ® мал фустан за кучиња изработен од плетена и облога од руно со мека и топла. Со мали облеки за кучиња, чувајте го вашето крзно бебе топло, за време на студеното време.