Судаја 4 парчиња Пешкир За Сушење Микрофибер За Миленичиња За Капење и Чешлање, 35 инчи Кс 20ин Машина За Перење Абсорбента Крпа За Сушење Кучиња Со Везена Шепа За Мал?
  • Неодамнешно

Судаја 4 парчиња Пешкир За Сушење Микрофибер За Миленичиња За Капење и Чешлање, 35 инчи Кс 20ин Машина За Перење Абсорбента Крпа За Сушење Кучиња

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Вклучен е пакет€ќе добиете 2 парчиња розова и 2 парчиња езеро сини меки крпи за кучиња од микрофибер, големината е 35 инчи х 20ин, погодна за мали и средни кучиња ①Премиум Материјал Пешкирот За миленичиња е изработен од микрофибер, кој е полесен и помек од обичните крпи, со издржливи својства. Тој е многу апсорбирачки и брзо се суши. ●Лесна Нега+крпите За кучиња Од Микрофибер може да се мијат во машина со благ детергент и исто така да поддржуваат сушење во машина. Крпите со влакна можат да ја изгубат својата мекост со продолжена употреба или миење, па затоа се препорачува да додадете малку омекнувач при перење. Queper Absorbent®Симпатичните крпи за кучиња се 8 пати повеќе абсорбента од обичните памучни крпи, тие овозможуваат вашето домашно милениче брзо да се исуши по дотерување и чистење. ●Широка Апликација Може да се користи како крпа за миленичиња или како пријатна подлога за одгледувачницата на вашето куче.