Куќиште за воздушна ознака Со Приврзок За Клучеви Компатибилен Држач За Воздушна Ознака Кутии За Прстени Воздушни Ознаки Синџир На Клучеви Со Воздушни Ознаки Со Ц?
  • Неодамнешно

Куќиште за воздушна ознака Со Приврзок За Клучеви Компатибилен Држач За Воздушна Ознака Кутии За Прстени Воздушни Ознаки Синџир На Клучеви Со

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Компатибилност Специјално : дизајниран само за Air Tag (2021), не за кој било друг уред (Забелешка : Air Tag не е вклучен). Дизајн отпорен На удари : Изработен од висококвалитетен еластичен силикон, цврст дизајн на прашина што апсорбира удари, издржлив и лесен капак на оклопот штити За Air Pods Pro од испакнатини, капки и гребнатини. Лесно За Чистење : висококвалитетниот еластичен силиконски водоотпорен материјал може лесно да се исчисти, без страв од нечистотија. Што има Во Кутијата : ПОБЕДНИК Силиконски Безбеден Држач со Прстен За Клучеви. 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ : ние сме поддржани од 100% гаранција дека сте целосно задоволни со вашиот производ или ги добивате парите назад. Ако не сте задоволни со заштитник на екранот на airtag, контактирајте не во секое време, ние ќе ве вратиме во рок од 24 часа потрудете се да ги направите работите исправни. Карактеристики : Дизајн : солиден случај има шок-апсорпција и прашина-доказ дизајн, кој може да обезбеди заштита за airtag.