Машинки За Нокти За Мачки За Миленичиња, Тримери За Нокти За Кучиња За Мали Животни СО ЛЕД Светла, Професионални Алатки За Нега На Убавина, Избегнувајте Прекумерно ?
  • Неодамнешно

Машинки За Нокти За Мачки За Миленичиња, Тримери За Нокти За Кучиња За Мали Животни СО ЛЕД Светла, Професионални Алатки За Нега

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Совршена Машинка За Нокти За Миленичиња Школка За нокти За Мачки е изработена од висококвалитетен пластичен материјал, нелизгачки и лесен, а сечилото е изработено од висококвалитетен нерѓосувачки челик, обезбедувајќи прецизно и брзо искуство со сечење Идеален за мали миленичиња, може да се користи како машини за нокти за мачиња или општи тримери за нокти за миленичиња. €Led Светлосен Дизајн Q оваа уникатна машинка за нокти за кучиња има вградено LED светло, постојат два режима на осветлување, притиснете еднаш, режим на слаба осветленост, може да ја осветли крвната линија на ноктите за миленичиња; притиснете двапати, режим на висока светлина, може да ја осветли нечистотијата во ушите на домашните миленици, лесно да ги задоволите вашите различни потреби. €Дизајн На безбедносна Брава ● тримерите За нокти за Кучиња имаат дизајн на безбедносна брава, безбедносната брава може да го спречи вашето дете да го отклучи, да спречи неправилна употреба од страна на децата, а исто така да ви овозможи да го носите со себе без да се грижите за безбедносните проблеми. ●Удобна Рачка ● машинка за нокти за миленичиња и мачки, handономски дизајнираната рачка што не се лизга е цврста, лесна и удобна за држење, заштедувајќи напор при сечење на ноктите на вашите миленици без да се грижите за болки во рацете или зглобот. ●Издржлива Батерија●машинките за нокти за мачки за кучиња за миленичиња доаѓаат со отстранлива и заменлива CR2032 батерија, нашите машинки за нокти се многу енергетски ефикасни и траат една година со нормална фреквенција на сечење, многу издржливи.