Машинка ЗА Чешлање Кучиња LOVEPET, Комплет За Туркање Безжични Миленичиња На Полнење Погоден За Кучиња Мачки, Низок Шум Ниски Вибрации Долго Траење На Батеријата Моќе?
  • Неодамнешно

Машинка ЗА Чешлање Кучиња LOVEPET, Комплет За Туркање Безжични Миленичиња На Полнење Погоден За Кучиња Мачки, Низок Шум Ниски Вибрации

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Отстранливото керамичко сечило лесно се заменува и чисти без ' рѓосување, а неговиот дизајн На Р-работ спречува случајни исеченици на кожата на миленичето, но лесно може да го отстрани вишокот влакна Ултра тивок дизајн, бесплатна работна бучава е само околу 50 децибели, нема да го исплаши вашето домашно милениче кога ќе ја отсечете косата, така што вие и вашето домашно милениче нема да бидете вознемирени. Ножиците за чешлање миленичиња се опремени со висококвалитетни полначи и литиумски батерии со голем капацитет, а може да се користат и со кабелот за напојување. Кога ќе се исклучи напојувањето, можете да го поврзете приклучокот со секачот и да го измените. Доаѓа со 4 големини на додатоци за чешел : 3мм, 6мм, 9мм, 12мм, што ви овозможува да ја исечете косата на вашето домашно милениче во претпочитаната должина и стил, дури и ако никогаш порано не сте направиле домашно милениче, можете безбедно да го скратите вашето домашно милениче за да го направите вашето домашно милениче да изгледа поубаво. Заштедете на вашите пари : можете лесно да ја отстраните јакната за миленичиња со овие електрични ножици за миленичиња, што е многу поевтино од состанокот на козметичар! Обезбедување квалитет : 60-дневна гаранција за враќање на парите за прашања поврзани со квалитетот, 18 месеци гаранција. Забелешка : поради ограничувањата за испорака, вашиот пакет не вклучува фитинзи за масло. Превозникот побара од нас да го отстраниме маслото. Се надевам дека ќе можеш да разбереш.

1. Centering material:
anti-wear brass
2. Input power:
100V-240V 50 / 60Hz
3. Charging time:
about 1.5 hours
4. Fully charged running time:
about 2 hours
5. Power cord length:
about 175cm
6. Battery material:
lithium iron phosphate
Package Included:
1 instruction manual:
1 power charger:
1 cleaning brush:
2 x comb attachment :