Меморијален ѓердан од накит Јантодек Губење на ѓердан од миленичиња за миленичиња, кучиња за губење на мачки за губење на ѓердан, се насмевнавте со очите, се смеевт?
  • Неодамнешно

Меморијален ѓердан од накит Јантодек Губење на ѓердан од миленичиња за миленичиња, кучиња за губење на мачки за губење на ѓердан,

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Меморијален ѓердан за кучиња или мачки со аголен ветер и печат за печатење со шепа На тркалезен диск е ovingубовен цитат, „Се насмевнавте со очите, се смеевте со опашката и сакавте со срцето“. Ова е толку точно како се чувствуваат loversубителите на миленичиња за своите миленици. Посебно парче за чување за да се сетите на вашето сакано милениче и да го испочитувате сеќавањето на милениче -вашиот лојален, lovingубовен пријател. Меморијален подарок за миленичиња : Чувајте го вашето домашно милениче затворено за срцето! Овој ѓердан е специјално направен за себе, или подарок на пријателите на сопственикот на вашето домашно милениче, или направете убав подарок за некој што неодамна изгуби милениче. Кога доаѓаат тешки времиња кога ќе го изгубите саканото милениче : вистински член на семејството, толку е тешко да се справите и само да продолжите понатаму.