Дидог Мек/Удобен Појас За Елек За Кучиња Од Руно И Поводник Поставен Со Слатки Кеси, Без Ремен За Кученце Отпорен На Бегство,Симпатична Шема На Маргаритка/Отворен Г?
  • Неодамнешно

Дидог Мек/Удобен Појас За Елек За Кучиња Од Руно И Поводник Поставен Со Слатки Кеси, Без Ремен За Кученце Отпорен На Бегство,Симпатична Шема

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Опции за големина-Еве две големини за вашиот избор Големина мала : Градите Дебелина 14-16",; Големина Медиум : Градите Дебелина 17-20". Должината на поводникот е 5 стапки.Ве молиме осигурајте се да ги измерите градите на вашето домашно милениче за најточна големина. Мек поводник е опремен со слатки мали кеси кои можат да се користат за пакување кеси за ѓубре,промена, клучеви и картички при одење на кучето. Лесно ставање/исклучување-има тока на задниот дел од ременот може да се отвори,куките дизајнирани на поводникот лесно се носат и полетуваат,а ременот може да се прилагоди исто така,лесно е да се стави и исклучи овој ремен за вашето куче. Маргаритка шема ве однесе во сонцето на пролетта, не само што ги одржувате вашите крзнени бебиња топли, туку и ви даваат повеќе среќни и забавни на студ. Направете ги вашите миленици привлечни и сјајни На Ноќта на Вештерките, Божиќ, Нова Година, Фестивал и забава.