Петани Големи Вратоврски За Кучиња, 10 парчиња Вратоврски За Кучиња За Големи Кучиња Еднобојна Вратоврска За Кучиња Прилагодлива Јака За Мачки Додатоци За Чешлање ?
  • Неодамнешно

Петани Големи Вратоврски За Кучиња, 10 парчиња Вратоврски За Кучиња За Големи Кучиња Еднобојна Вратоврска За Кучиња Прилагодлива Јака

DEN 223.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : овие големи врски за кучиња се изработени од висококвалитетна ткаенина вратоврската е мека и дише, давајќи им на големите кучиња удобно носење experienceIt треба да се носи околу вратот. Големина : Големи Вратоврски за Кучиња прилагодливиот опсег на вратоврската за кучиња е околу 17,7 инчи-23,6 инчи.Голем куче вратоврска долго е 10,6 inches.It се препорачува да оставите празнина од 2 прсти помеѓу вратот на кучето и машната за да оставите простор за џвакање на вашето куче. Совршен Дизајн : Класична еднобојна голема вратоврска за кучиња, имаат јака со еластична лента,случајни 10 бои, можете да се облекувате слатко и различно за вашите големи пријатели миленичиња секој day.It може да им се даде и на пријателите на вашето домашно милениче како подарок за одмор. Погодна Пригода : врските за кучиња за големи кучиња го прават совршен за секое момче или девојче,средни до големи кучиња,погодни за секоја пригода,Како Што се Денот на Вљубените,празниците,свадбите,Ноќта на Вештерките,Божиќните забави,фотографијата,салоните и костимите,дневните додатоци за чешлање И Подарокот за родендени на кучиња.