лкајес Керамички Подигнат Сад За Мачки Храна Вода Куче Основен Сад Со Дрвен Држач Против Лизгање Заштитете Ги Зглобовите На Вратот Чинии За Хранење Миленичиња Лес?
  • Неодамнешно

лкајес Керамички Подигнат Сад За Мачки Храна Вода Куче Основен Сад Со Дрвен Држач Против Лизгање Заштитете Ги Зглобовите На

DEN 447.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Керамика Покачен Сад За Миленичиња, Совршен Здрав И Удобен Живот за Домашни Миленици за Вашата Мачка или Куче НАМАЛЕТЕ ГО ТОВАРОТ на ВРАТОТ : висина од 9 см злато, добра за зглобот на вашата мачка и куче со намалување на стресот на колената и подобрување на нивното варење со позиционирање на хранопроводот во природна положба. ЕКОЛОШКИ МАТЕРИЈАЛ : Задебелена керамика, мат глазура, без олово, цврста, мазна и лесна за чистење. дрвена основа, нелизгачка стабилна. СПРЕЧЕТЕ ПРЕВРТУВАЊЕ : Тешката основа, кучињата и мачките не ја поместуваат лесно или не ја превртуваат, а родителите на домашни миленици не мора да бркаат насекаде за да чистат. ОДЛИЧНА УСЛУГА : ако имате какви било прашања, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас и со задоволство ќе ви помогнеме.