Полнети Куче Играчка Брчки &засилувач; Пискам Кадифен Куче Фидер Играчка Симпатична Животински Облик Интерактивни Џвакање Играчка Подобрување На Миленичиња Здра?
  • Неодамнешно

Полнети Куче Играчка Брчки &засилувач; Пискам Кадифен Куче Фидер Играчка Симпатична Животински Облик Интерактивни Џвакање Играчка

DEN 176.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Средство за Чистење заби : Меки нерамни површини, погодни за заби и џвакање на кученцата за одржување на забите чисти, без повредување на непцата Големина : Околу 30х9см/11, 81х3, 54 инчи. Погоден за мали и средни кучиња како играчка за кучиња. Материјал : играчката за кучиња е изработена од висококвалитетна ткаенина, пп-памучно полнење внатре. Дупката што протекува на предната страна може да ја чува за да ја користи како играчка за фидер. Намалете Ја Штетата : Пискливата играчка за кучиња може да го инспирира инстинктот за џвакање на кучињата, да ја намали штетата на мебелот, да ослободи дополнителна енергија после вежбање и да го одржува кучето здраво. Играчка за Пискање кучиња : кадифената играчка за кучиња има генератор на крцкање и звучна хартија, што може да го зголеми интересот на кучињата за играње и да ја намали досадата. Средство за Чистење заби : Меки нерамни површини, погодни за заби и џвакање на кученцата за одржување на забите чисти, без повредување на непцата. Големина : Околу 30х9см/11, 81х3, 54 инчи. Погоден за мали и средни кучиња како играчка за кучиња. Материјал : играчката за кучиња е изработена од висококвалитетна ткаенина, пп-памучно полнење внатре. Дупката што протекува на предната страна може да ја чува за да ја користи како играчка за фидер. Намалете Ја Штетата : Пискливата играчка за кучиња може да го инспирира инстинктот за џвакање на кучињата, да ја намали штетата на мебелот, да ослободи дополнителна енергија после вежбање и да го одржува кучето здраво. Играчка за Пискање кучиња : кадифената играчка за кучиња има генератор на крцкање и звучна хартија, што може да го зголеми интересот на кучињата за играње и да ја намали досадата. Полнета Играчка За Кучиња Чкрипење И Пискање Кадифен Фидер За Кучиња Играчка Симпатична Животинска Форма Интерактивна Играчка За Џвакање Подобрување На Миленичиња Здраво куче пискање играчка симпатична плишана играчка за џвакање на кучиња за џвакање големи кучиња мултифункционални закуски за џвакање куче играчка за кучиња за заби мали кучиња кученца карактеристики : сосема нова И квалитетна Играчка За Пискање Кучиња : кучето кадифен играчка има генератор на крцкање и звучна хартија, што може да ги зголеми кучињата интерес за играње И Намалување На Досадата.