Иконски Сад За Миленичиња Од Нерѓосувачки Челик Не Лизгање Миленичиња За Куче Или Мачка Со Подигнат Раб Машина За Миење Садови Безбедна Храна За Миленичиња И Сад З?
  • Неодамнешно

Иконски Сад За Миленичиња Од Нерѓосувачки Челик Не Лизгање Миленичиња За Куче Или Мачка Со Подигнат Раб Машина За Миење Садови

DEN 168.32

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Иконски сад за домашни Миленици без нерѓосувачки челик со гумена основа против лизгање е изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик за издржливост и е идеален за кучиња и мачки Анти-лизгачка гумена основа и уникатниот дизајн на храна за кучиња отпорен на мравки/ наводнет сад не дозволува мравките да ползат во садот и ја одржува хигиенската храна и вашето домашно милениче здраво. Садот за миленичиња отпорен на мравки од нерѓосувачки челик е безбеден за миење садови со стабилна гумена основа што го прави без бучава. Анти-мравка куче/ мачка јадење е врвен одделение од нерѓосувачки челик и се одликува со дното што не се лизга за да се обезбеди стабилност. Производ со капацитет од 8 мл/ 1 чаша. Уникатниот дизајн На Садот За миленичиња Против мравки Од нерѓосувачки челик од Иконско Милениче ги држи мравките подалеку од оброкот на вашето домашно милениче.