Подлога за Ладење Миленичиња бибос За Кученце Кученце Што Може Да Се Пере За Ладење, Подлога За Самостојно Ладење На Свилено Куче За Повеќекратна Употреба, Ќебе За ?
  • Неодамнешно

Подлога за Ладење Миленичиња бибос За Кученце Кученце Што Може Да Се Пере За Ладење, Подлога За Самостојно Ладење На Свилено Куче За Повеќекратна

DEN 158.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€®Премиум Квалитетна Подлога За Ладење ● овие душеци за ладење на кучиња се изработени од врвен ладен мраз свилен памук и мека мрежеста крпа, тоа е ладење, лесен, дише, удобен и еколошки Помогнете да ја регулирате температурата на вашето домашно милениче и им овозможува да уживаат во освежувачката, ладна сензација. Пссе мерење На Подлогата За ладење На кучето, Големина Л-70*56см/28*22во, погоден за мали и средни миленичиња под 35лб. Големина XL-102*70cm/40*28in, погоден за средни и големи миленичиња до 90lb. Тие можат да го задржат вашето омилено милениче 5-8 степени под температурата на околината. Двете Страни се Употребливи, Погодни за употреба во текот на целата година. Е лесен за Чистење сиво; Кафе; Розова ?Големина Л-70€56cm/28€22in, подобро за мали и средни миленичиња под 35lb. ?Големина XL-102 € 70cm/40€28in. Погоден за домашни миленици до 90 килограми. ?Сезона : Достапна во текот на целата година ?Тип на перење : Функција За Миење Раце и Машина за Перење : ?Усвојувајќи Ја Основната Технологија на Ладење, Ладната ткаенина автоматски ја апсорбира вишокот топлина од домашните миленици, им дава на вашите миленици удобно чувство на ладење. ?100% безбеден и неиритирачки, Нетоксичен и не алергичен. ?Фина изработка и извонредно шиење, убава и удобна ткаенина за Ладење. Не е лесно да се избледи. ?Двете Страни Можат да се Користат : Едната страна е бесплатна ладна ледена свила(одговара на летото), другата страна е мека мрежа што дише(одговара на нормалните денови).